Opdrachtgevers

Steeds meer mensen maken gebruik van recruiters om hen bij te staan bij het vinden van de ideale baan. Voormolen Recruitment is een landelijk opererend en gespecialiseerd recruitment bureau actief binnen de bouwkunde- en vastgoed branche. Wij richten ons specifiek op de marktsegmenten bouwmanagement -en adviesbureaus, vastgoed ontwikkelaars, vastgoedmanagers, beleggers/eigenaren en makelaars.

Wij werven & selecteren en bemiddelen kandidaten met een relevante opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde, technische bedrijfskunde) op overwegend hbo en wo-niveau naar hoofdzakelijk rechtstreekse dienstverbanden middels werving en selectie.

Dit betekent voor u als opdrachtgever dat wij een uitgebreid kandidatenbestand hebben van kandidaten met een relevante opleiding en van starter tot kandidaten met meerjaren werkervaring in het vastgoed. Indien het u niet lukt om zelf de juiste medewerker te vinden dan wel dat u er gewoonweg de tijd niet voor heeft kunt u Voormolen Recruitment inschakelen voor de invulling van uw vastgoed vacatures.

Wij presenteren alleen op maat gesneden kandidaten die ons toestemming verlenen om bij u gepresenteerd te worden. Wij doen dit op basis van een vooraf gemaakte (exclusieve) afspraak met u.

Indien het ons niet direct lukt om de geschikte kandidaat te vinden blijft uw vastgoed vacature actueel en blijven wij voor u werven en selecteren. Een vastgoed vacature plaatsen bij Voormolen Recruitment is dus een continu-proces en geen momentopname. Dit in combinatie met ruim 15 jaar ervaring met bemiddeling binnen deze marktsegmenten, een zeer omvangrijk netwerk, een vanzelfsprekende discrete werkwijze en een hoge kwaliteit van dienstverlening maakt ons tot een betrouwbare en vakkundige partner bij het vinden van de juiste kandidaat.
 
Wij bieden twee mogelijkheden voor de bemiddeling van kandidaten:

  • Werving & Selectie / Executive Search, de kandidaat treedt rechtstreeks bij u in dienst
  • Detachering, de kandidaat start via Voormolen Recruitment bij u met de mogelijkheid om na een periode van detacheren bij u in dienst te kunnen treden

 

Wij hebben ook diverse interimmers en/of freelancers binnen ons netwerk die op projectbasis kunnen worden ingezet. Dit is een klein percentage van onze kandidaten. Neem hierover contact op met onze senior consultant Arnoud Voormolen
  
U kunt uw interesse kenbaar maken middels het reactieformulier. U kunt desgewenst uw functieprofiel(en) toevoegen. Wij zullen dan binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om te bezien wat wij voor u kunnen betekenen en om de vacature(s) goed in kaart te brengen. Daarna komen wij graag bij u langs om kennis te maken met u als opdrachtgever en uw organisatie. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Voormolen Recruitment via 010-2221111