Voormolen Recruitment Update Q1 2020

Iets later dan dat jullie gewend zijn maar bij deze de Voormolen Recruitment Update Q1 2020. Ik denk dat de reden van de vertraging niet zo moeilijk is om te raden namelijk……juist…. COVID-19.

Ik denk dat ik gerust namens iedereen mag spreken maar deze hadden we even niet zien aankomen. Je weet dat er altijd een virus op de loer kan liggen maar dit speelt zich toch vaak af aan de andere kant van de wereld. Nu is hun realiteit ook ineens onze realiteit geworden. Om eerlijk te zijn heb ik echt even nodig gehad om dit een plek te geven. Ik ben niet bang aangelegd maar vind het wel spannend. Het virus zelf maar juist ook de neveneffecten die het heeft op ons land, Europa en de wereld. Echter te lang hierbij stilstaan heeft geen zin dus zoek je naar oplossingen en alternatieven zoals vele van ons al hebben gedaan of doen. We zijn ineens kampioen videobellen geworden.

Hoewel ik persoonlijk contact essentieel vind in ons vak is dit het beste alternatief. Gelukkig krijgen we nog steeds nieuwe opdrachten en hebben we de eerste bemiddelingen van het jaar al gemaakt. Het loopt dus vooralsnog door. Hoe het over pakweg een half jaar zal zijn weet niemand maar tot die tijd gaan we gewoon door maar wel met inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen net als onze relaties en kandidaten doen.

Ik wens jullie allemaal veel kracht en uithoudingsvermogen toe in deze toch wel bizarre tijden. Hou vol & Stay safe!

 

Groeten,

Arnoud & Juliette

 

 

Persoonlijk contact

 
Door het Corona virus en de impact hiervan op de samenleving kom je er weer achter hoe belangrijk en prettig persoonlijk contact eigenlijk is. Zoals al eerder gezegd is videobellen een goed alternatief maar onze voorkeur gaat toch echt uit naar een persoonlijke ontmoeting. Zo’n ontmoeting of interview of sollicitatie of hoe je het wilt noemen zegt gewoon ontzettend veel. In dit persoonlijk contact zit iets ongrijpbaars. Sommige noemen het “de klik” andere misschien “aura” en weer andere noemen het “chemie”. Eveneens is dit het perfecte moment om te bepalen of kandidaat en opdrachtgever echt goed bij elkaar passen. Het videobellen komt in de buurt zeker vergeleken met de diverse social media kanalen maar het ervaren van het persoonlijk contact staat en blijft bij ons toch echt bovenaan staan.

Vooral als het gaat om functies met diverse soorten contacten zowel intern al extern. De functies waarin wij eigenlijk altijd al in bemiddelen. We worden veel benaderd door bedrijfjes die de nieuwste recruitment bots hebben. Het zal je ongetwijfeld tijd uitsparen en ze zullen heus wel met aardige matches komen maar alsnog zullen wij er dan zelf met onze expertise naar kijken. Vervolgens bellen en dan een afspraak “face to face” maken.

De menselijke maat en de inschatting van de recruiter blijven naar onze mening essentieel voor de beste match. Voor nu zullen we moeten roeien met de riemen die we hebben en kunnen we gelukkig leunen op zeer lange ervaring in het vak. Het is even niet anders maar we kijken uit naar de nieuwe (persoonlijke) ontmoetingen met zowel kandidaat als opdrachtgever.

 

Normaal gesproken plaatsen wij in de Voormolen Recruitment Update op deze plaats een Testimonial van één van onze opdrachtgevers of kandidaten. Wij hebben echter besloten om deze keer niet één maar twee actuele vacatures te plaatsen en extra onder de aandacht te brengen om zo te laten zien dat er echt nog wel beweging in de vastgoed (arbeids)markt zit!

Data Analist Vastgoed Onderhoud voor Woonzorg Nederland

Voor onze partner Woonzorg Nederland (WZN) te Amstelveen werven wij exclusief een Data Analist Vastgoed Onderhoud.

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie voor ouderen en mensen met een zorgvraag. Ze dragen zorg voor bijna 60.000 mensen in 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 eenheden in verpleeghuizen. Ze bieden je betekenisvol en uitdagend werk in een mensgerichte organisatie. Ze hebben een voortrekkersrol in het verbeteren van de woon- en leefsituatie van senioren en met jouw hulp willen ze nóg beter worden. Het gemeenschappelijke kantoor staat in Amstelveen van waaruit jij ook jouw werkzaamheden zal gaan uitvoeren. Ook zal je met enige regelmaat de vestigingskantoren door heel het land bezoeken.

Je komt te werken in een ambitieus en enthousiast team, Onderhoud en Realisatie, onderdeel van de afdeling Vastgoedmanagement. Waar je veel samenwerkt met de Technisch Managers en Manager Onderhoud en Realisatie. Daarnaast stem je ook regelmatig af met de Business controller.

Je zorgt jaarlijks voor de aansturing en coördinatie van de actualisatie van de Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP), daarvoor werk je nauw samen met onze Technisch Managers en zorg je dat ze op tijd op de hoogte zijn van hun verantwoordelijkheden. Binnen die MJOP verricht je analyses en kom je met solide verbetervoorstellen. Je ondersteunt WZN bij het opstellen en vastleggen van nieuwe processen, werkinstructies en formulieren. Zo zorg jij dat de werkwijzen altijd geoptimaliseerd zijn. Meer info

 

Senior Accountmanager VvE
 

Voor de afdeling VvE beheer zoeken wij een (Senior) Accountmanager VvE. In deze functie sta je VvE’s en je collega’s met raad en daad terzijde met het succesvol beheren en administreren van de verenigingen.

Over Newomij

Newomij is een gedegen vastgoedonderneming gevestigd in Naarden. Naast het beheer van de eigen portefeuille commercieel vastgoed is er ook een aanzienlijke woningportefeuille. De organisatie voert het volledige beheer. Daarnaast worden er Financieringen, Verzekeringen en VvE beheer aangeboden aan derden. Newomij is een familiebedrijf met een lange staat van dienst. Het gedegen personeelsbeleid, de lange dienstverbanden en de uitstekende voorzieningen zijn absoluut onderscheidend in de branche.

De Afdeling VvE beheert zo’n 500 verenigingen voor derden en voor de eigen organisatie. Zo’n 60% van de VvE’s is gelegen in de regio Amsterdam. Van alle VvE’s bestaat zo’n 60% uit nieuwbouwcomplexen. Over het algemeen bestaat de portefeuille uit grote en complexe projecten. Dat maakt het werk bijzonder afwisselend en veelzijdig. De afdeling werkt met Twinq en heeft 22 medewerkers.

De functie

Zoek jij een positie met veel afwisseling en vrijheid, dan is deze rol je op het lijf geschreven. Door onze schaalgrootte kunnen we jou een takenpakket en portefeuille aanbieden die aansluit op jouw ervaring en voorkeuren. Meer info

 

Sluiten deze vacatures niet aan op jouw profiel, eisen & wensen kijk dan eens op onze vacature pagina

Heb je een vacature waarbij je hulp nodig hebt bij de invulling daarvan neem dan contact met ons op via 010-2221111 

 

Bereikbaarheid
 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Voor videobellen bekijken we de beschikbare opties zoals WhatsApp, DUO, Skype etc.

Per mail info@voormolenrecruitment.nl
Per telefoon/WhatsApp 06-22811943


Arnoud Voormolen
arnoud@voormolenrecruitment.nl
06-22811943


Juliette Amadsoedjoek
juliette@voormolenrecruitment.nl
010-2221111