Voormolen Recruitment Update Q2 2020

Ik weet niet hoe jij het hebt ervaren maar voor ons is Q2 2020 echt voorbij gevlogen. Uiteraard op de eerste plaats door de COVID-19 crisis maar zeker ook omdat er gewoonweg nog voldoende te doen was in de wereld van de exclusieve werving & selectie in het vastgoed. Ik zeg bewust ‘gelukkig’ omdat ik medio maart in eerste instantie mijn hart vast hield met betrekking tot wat er eventueel op ons af zou kunnen komen. Het zijn gekke tijden en dat is het.

Wel mooi om te zien hoe diverse partijen het beste ervan proberen te maken hoewel er best harde klappen zijn gevallen (en nog steeds helaas). Ik heb zeer interessante online initiatieven voorbij zien komen en out of the box bijeenkomsten zijn georganiseerd. Ook goede discussies gevoerd en voorbij zien komen over wel/niet “het nieuwe normaal”.

Ik merk overigens wel dat deze afgelopen periode zowel lichamelijk als mentaal iets met mij heeft gedaan. Lichamelijk met name de welbekende corona kilo ‘s (valt gelukkig nog wel mee) maar vooral geestelijk ben ik een beetje informatie moe. Persoonlijk zou ik iedereen willen aanraden om in deze vakantieperiode echt even goed tot rust te komen. Ik denk namelijk dat het deze keer wel eens meer nodig zou kunnen zijn dan vorige keren. Ook al ga of kan je niet naar het buitenland neem gewoon lekker vrij en (her)ontdek Nederland. Pak je ontspanning en wees klaar voor wat nog komen gaat. Geniet ervan!

 

Groeten,

Arnoud

 Manager Technische Dienst voor LIDL

Voor onze partner Lidl Nederland werven wij exclusief een Manager technische Dienst ten behoeve van het nog te realiseren distributiecentrum (DC) te Almere. Het DC te Zwaag verhuist naar Almere en over circa 2 jaar zal daar een van de meest duurzame DC’s van Nederland opgeleverd worden. We zoeken een manager technische dienst die start in Zwaag en mee wil verhuizen naar Almere. Je zal nauw betrokken zijn bij de realisatie van het DC Almere en krijgt een uitgebreide inwerkperiode en begeleiding/training. In eerste instantie 3 maanden te Oosterhout (Gelderland) dan naar Zwaag en uiteindelijk dus naar Almere.

Vanuit het DC worden ’s nachts en overdag goederen ontvangen, bestellingen verzameld, (elektrische) vrachtwagens ingeladen en vestigingen bevoorraad. De technische dienst laat onder leiding van de Manager Technische Dienst alle technische processen vlekkeloos verlopen. Aan deze belangrijke afdeling geef jij leiding. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en administratie van de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.

Manager Technische Dienst voor LIDL

Sluiten deze vacatures niet aan op jouw profiel, eisen & wensen kijk dan eens op onze vacature pagina

 

Heb je een vacature waarbij je hulp nodig hebt bij de invulling daarvan neem dan contact met ons op via 010-2221111 

 

'In het voorjaar van 2020 hebben we Voormolen Recruitment ingeschakeld om ons te helpen bij onze zoektocht naar een Analist Vastgoedonderhoud. Een zeldzaam lastig in te vullen functie in een periode waarin de wereld er vanwege het Covid-19 virus ook opeens een beetje anders uitzag. In samenwerking met een andere partij is Arnoud er in geslaagd om een kandidaat te presenteren die goed matchte met ons zoekprofiel. Inmiddels is deze kandidaat alweer een maand aan het werk bij Woonzorg Nederland. De ervaring die Arnoud heeft als recruiter in combinatie met zijn kennis van het werkveld en de vlotte en eerlijke communicatie hebben gezorgd voor een prettige samenwerking met een mooi resultaat.'
 
Jasja Roek

Senior HR-adviseur                                                                     
Woonzorg Nederland

 

 
Bereikbaarheid
 

Tijdens de vakantieperiode zijn wij gewoon bereikbaar. Het zou echter kunnen dat de reactie iets langer duurt maar wij streven er altijd naar om zo snel mogelijk, binnen 3 werkdagen, te reageren.

 

Telefoon       010-2221111

WhatsApp     06-22811943

Mail             info@voormolenrecruitment.nl