Voormolen Recruitment Update Q3 2018

Tada…hier alweer onze 3e Voormolen Recruitment Update! Een kwartaal verder maar wel onderbroken door een welverdiende zomervakantie. Q4 is begonnen en zo naderen we 2019 met de zogenaamde eindsprint (lees straks meer hierover). Maar eerst nog de openstaande vacatures invullen alvorens we gaan denken aan het opstellen van de Voormolen Recruitment Update Q4 en de Kerst natuurlijk. Veel leesplezier!

De eindsprint
 

Juli, augustus en september liggen alweer achter ons. De periode met de zomervakantie en de opstart naar Q4. Vanuit een relatief rustige periode zitten we inmiddels volop in de hectiek van het laatste gedeelte van het jaar. Wij merken wederom een flinke toename van het aantal vacatures en aanmeldingen van goede kandidaten. Het lijkt er op of iedereen nog voor het einde van het jaar die ene nieuwe medewerk(st)er wil vastleggen dan wel die ene droombaan wil vinden. We hebben er dus nog drie maanden de tijd voor om dit te realiseren. Daarna kunnen we lekker, omringd door familie, vrienden, geliefden, kinderen, aan de kersttafel. 

 

Naast onze website en onze eigen database maken wij onder andere gebruik van LinkedIn. Eigenlijk is dit gewoon een externe database alleen sta je natuurlijk nog directer in contact met je doelgroep. Een goed voorbeeld is de Voormolen Recruitment bedrijfspagina op LinkedIn. Deze kan je zowel volgen als je connected of niet connected bent met elkaar. Hier plaatsen we bijvoorbeeld altijd als eerste nieuwe vacatures, staan de oude vacatures (met stand van zaken) en plaatsen we zo nu en dan een mooie quote. Wil je dus als eerste deze berichten op al je devices ontvangen volg ons dan.

 

Coördinator Doorlopend Toezicht (DT) (NIET MEER ACTUEEL)

Ten behoeve voor het bureau voor en door Taxateurs werven wij kandidaten voor de functie van Coördinator Doorlopend Toezicht (DT). Dit betreft zowel Bedrijfsmatig Vastgoed & Landelijk en Agrarisch Vastgoed als ook Wonen & WOZ. Het bureau heeft inmiddels 15 medewerkers. Wil jij een rol spelen bij de verbetering en instandhouding van de kwaliteit en integriteit van de Vastgoed Taxateur dan is dit je kans.

Sluit deze vacature niet aan op jouw profiel, eisen & wensen kijk dan eens op onze vacature pagina

Heb je een vacature waarbij je hulp nodig hebt bij de invulling daarvan neem dan contact met ons op via 010-2221111 

 

Bereikbaarheid

Wil je ons inzetten voor de eindsprint dan kan je ons bereiken via:

 

Arnoud Voormolen            
arnoud@voormolenrecruitment.nl  
06-22811943Juliette Amadsoedjoek 
juliette@voormolenrecruitment.nl
010-2221111
 

     

Quote