Voormolen Recruitment Update Q2 2019

De tijd vliegt soms letterlijk en figuurlijk voorbij. We zijn alweer een kwartaal verder en de zomervakantie staat voor de deur. De Vastgoed arbeidsmarkt is onverminderd goed gebleven en het aantal vacatures blijft stijgen. Dit maakt het soms niet makkelijk om snel en adequaat een vacature in te vullen. Maar de aanhouder wint altijd.

Na al die jaren blijft de Vastgoedmarkt en de mensen daarin mij uitermate boeien. De PROVADA van dit jaar was dan ook weer als vanouds smullen. Ik krijg nog wel steeds de vraag hoe ik nou precies te werk ga en wat de eventuele toegevoegde waarde van een bureau of intermediair is. Ik ben dit inmiddels in diverse Blogs aan het toelichten. Deze zijn te vinden op mijn persoonlijke LinkedIn pagina. Voor nu veel leesplezier en alvast een goede zomer(vakantie) toegewenst!

 

 

Blog: Waarom schakel je een buro in? 

‘Omdat de vraag naar goede medewerkers in rap tempo aan het toenemen is krijg ik steeds vaker de vraag om mee te helpen deze te vinden. Ik kom dus ook weer vaker in contact met nieuwe en diverse partijen met vastgoed vacatures in zowel de profit als non-profit sector. Hierdoor moet ik mijzelf ook weer vaker presenteren al dan niet in de vorm van een pitch. Ik zou niet eerlijk zijn als ik zou zeggen dat ik deze altijd succesvol  afsluit en de opdracht binnen hengel. In tegendeel eigenlijk. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat ik mezelf weer eens goed tegen het licht heb gehouden. De fout die ik namelijk maakte is er van uit gaan dat iedereen inmiddels wel weet hoe de wereld van commercieel recruitment er uit ziet en hoe de bureaus te werk gaan. Nou…..niet dus’.

Zo begint mijn eerste blog en dit raakt precies de kern waar ze over gaan. Er staan er inmiddels vier op mijn LinkedIn profiel onder het kopje Artikelen. Dus mocht je mee willen lezen surf dan daar naartoe en laat al dan niet een ‘comment’ of een ‘like’ achter.

 

PROVADA

In juni is het altijd PROVADA tijd. Zodra ik weet op welke dagen hij valt worden die bewuste dagen geblokt in mijn agenda. Eigenlijk ga ik al zo goed als vanaf de eerste editie en heb ik er vrijwel geen één overgeslagen.  Voor mij is het de optimale omgeving om te netwerken, nieuwe mensen te leren kennen en oude contacten aan te halen. Een verzamelplaats van opdrachtgevers en kandidaten. Ik noem het ook wel eens gekscherend ‘mijn speeltuin’.

 

 

Ook dit jaar is de PROVADA weer gegroeid met het aantal deelnemers en bezoekers. Schijnbaar voldoen ze aan een behoefte, de behoefte om partijen bij elkaar te brengen en te verbinden. Laat dat nou net mijn vak zijn. Tot volgend jaar!

 

 

Cycle for Plan Malawi


Vorig jaar hebben wij als Voormolen Recruitment besloten om het budget ten behoeve van kerstgeschenken in zijn geheel in te zetten voor Cycle for Plan Malawi en dan in het bijzonder voor deelneemster Marcha Tjon Poen Gie.  Volg via deze link het avontuur.

 

Makelaar Wonen (K-RMT/RMT) voor Gravestate Makelaardij


 Voor onze partner Gravestate Makelaardij uit Wassenaar werven wij exclusief een Makelaar Wonen (K-RMT/RMT). Gravestate Makelaardij is een middelgroot Makelaarskantoor met acht medewerkers en een rijke historie. De zeer gemotiveerde en enthousiaste medewerkers bemiddelen in verhuur en aankoop/verkoop in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast verrichten ze ook Taxaties, doen ze waardebepalingen , geven ze hypotheekadvies en hebben ze een grote woningportefeuille in beheer. Het werkgebied is Wassenaar en direct omliggende gemeentes zoals Voorschoten, Leiden en Den Haag.

 

 

Sluit deze vacature niet aan op jouw profiel, eisen & wensen kijk dan eens op onze vacature pagina

Heb je een vacature waarbij je hulp nodig hebt bij de invulling daarvan neem dan contact met ons op via 010-2221111 

 

 

Kandidaat Nick van der Aa is een zeer ervaren Vastgoedbeheerder die mede dankzij de crisis in functies is komen te werken die weinig meer met Beheer te maken hadden. Zijn wens was dan ook om weer terug te kunnen keren in het Vastgoedbeheer en zo nog jaren actief te kunnen zijn in zijn geliefde vakgebied. Amsta uit Amsterdam heeft hem die kans gegeven; 

 

Ik ben in contact gekomen met Arnoud Voormolen via zijn website. Na een goed gesprek gaf hij aan een aanvraag voor een Technisch Manager te hebben binnen gekregen. Binnen een paar dagen had ik al een gesprek op locatie. Helaas werd ik niet aangenomen wegens 'te veel ervaring'........ Een poosje daarna heb ik wederom contact opgenomen met Arnoud omdat ik als plantoetser  niet mijn draai kon vinden bij het Stadsdeel West in Amsterdam. En wederom gaf Arnoud aan een aanvraag binnen te hebben gekregen voor een Technisch Vastgoedmanager bij de Stichting Amsta een zorginstelling die huisvesting verzorgd voor mensen die door hun fysieke of mentale situatie niet zelfstandig meer kunnen wonen. Arnoud gaf aan dat de organisatie erg in de weer is om na een aantal reorganisaties de bedrijfsvoering op de rit te krijgen en te stroomlijnen. Hij gaf aan dat je geen gespreid bedje moest verwachten. Drie weken en evenveel gesprekken later heb ik mijn contract getekend. Omdat Arnoud mij van te voren gedegen op de hoogte had gebracht van de situatie heb ik mij goed op de gesprekken kunnen voorbereiden maar nog belangrijker hij wist exact de verwachtingen te managen zodat ik met de juiste mindset aan de gesprekken kon beginnen!”.