Kandidaten

Voormolen Recruitment is een landelijk opererend en gespecialiseerd recruitment bureau actief binnen de vastgoed branche. Wij richten ons specifiek op de marktsegmenten bouwmanagement -en adviesbureaus, vastgoed ontwikkelaars, vastgoedmanagers, beleggers/eigenaren en makelaars.

Wij werven & selecteren en bemiddelen kandidaten met een relevante opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde, technische bedrijfskunde) op overwegend hbo en wo-niveau naar hoofdzakelijk rechtstreekse dienstverbanden. Voor u als kandidaat zijn er geen kosten verbonden aan uw inschrijving en bemiddelingstraject.

U kunt gericht reageren op een van onze actuele vastgoed vacatures dan wel gebruik maken van onze branche- en marktkennis om te komen tot een weloverwogen keuze voor een start of vervolg van uw loopbaan. Wij maken in deze geen onderscheid tussen starters op de vastgoed arbeidsmarkt of kandidaten met meerjaren relevante werkervaring. Het doel is de vastgoed baan te selecteren die u ambieert, Voormolen Recruitment is het middel om die baan te vinden.

Hoewel wij het grootste gedeelte van onze opdrachten invullen middels werving & selectie (dus een rechtstreekse indiensttreding bij onze opdrachtgever) hebben wij geregeld vastgoed vacatures in ons bezit die op basis van detachering kunnen worden ingevuld en/of gestart.

Dit betreffen dan wel vaak opdrachten waarbij men de detacheringsperiode ziet als een aanloop naar een structureel dienstverband bij de opdrachtgever via een tijdelijk dienstverband met Voormolen Recruitment. Een dienstverband bij de opdrachtgever is dus het uitgangspunt.

Bij iedere vastgoed vacature wordt in kaart gebracht wat de voorwaarden tot de invulling zijn en dit wordt altijd met de kandidaat gecommuniceerd. Uiteindelijk blijft het een samenspel tussen kandidaat, opdrachtgever en Voormolen Recruitment waarbij de laatste in het gehele proces als adviseur blijft optreden.

Wij hebben ook geregeld tijdelijke opdrachten die op projectbasis kunnen worden ingevuld. Dit is een klein percentage van onze opdrachten. Deze zijn echter wel zeer interessant voor interimmers en flexwerkers. Neem hierover contact op met onze senior recruiter Arnoud Voormolen. U kunt uw interesse kenbaar maken middels het reageren per e-mail op één of meerdere van onze vastgoed vacatures of via het reactieformulier.

U kunt desgewenst uw Curriculum Vitae toevoegen. Wij zullen dan binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om te bezien wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard zijn wij altijd bereid tot een telefonische toelichting, ook in de avonduren.

Wellicht ten overvloede maar, de opname van persoonsgegevens in de database van Voormolen Recruitment wordt vertrouwelijk behandeld en worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Zie ook onze privacyverklaring.