Voormolen Recruitment Update Q4 2019

2019 is zo goed als voorbij. De Kerst en Oud & Nieuw staan voor de deur en dan gaan we proostend 2020 in! A new decade!

Het afgelopen jaar was voor ons een jaar van verandering. De beslissing om te gaan werken op basis van exclusiviteit bleek de juiste. Wij hebben nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen maar ook oude relaties en opdrachtgevers hebben zich exclusief aan ons verbonden. De relaties met zowel opdrachtgever als kandidaat zijn intensiever geworden. Al met al een mooi en zelfs leerzaam jaar en we kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de toekomst.

Rest ons nog iedereen langs deze weg hele fijne feestdagen toe te wensen. Maak er iets moois van!!

Goede doel

 

In de vorige Voormolen Recruitment Update deden wij een oproep om suggesties in te dienen voor goede doelen (of projecten) waar wij ons kerstgeschenken budget aan zouden kunnen gaan doneren dit jaar. Bedankt voor de vele reacties maar wat ons betreft was de eerste ook meteen de beste. Jean–Louis Renooij tipte ons; Sporten voor Sophia! Een prachtig initiatief waar wij met onze Rotterdamse roots graag een steentje aan bijdragen. Ze kunnen onze donatie dan ook tegemoet zien.

 

 

 

Medewerker Technisch Support voor Newomij
 

Voor de afdeling Vastgoed zoeken wij een enthousiaste Medewerker Technisch Support. Een afwisselende functie waarin je enerzijds huurders te woord staat en anderzijds je collega’s adviseert en ondersteunt bij het opstellen en uitvoeren van mutaties, klein - en groot onderhoud van de portefeuille.

De Afdeling Vastgoed kent verschillende disciplines waaronder Technisch Beheer, Verhuur Support en Technisch Support. De experts van elk van deze afdelingen werken weer samen in Portefeuilleteams. Ieder team is verantwoordelijk voor een eigen deel van de portefeuille. Naast de Medewerker Technisch Support heeft ieder team ook een Commercieel Medewerker Buitendienst, Commercieel Medewerker Binnendienst en een Technisch Manager. In samenwerking met deze drie collega’s zorg jij voor tevreden huurders en kwalitatief hoogstaand en duurzaam vastgoed.

Lees hier meer over de vacature.

Sluit deze vacature niet aan op jouw profiel, eisen & wensen kijk dan eens op onze vacature pagina

Heb je een vacature waarbij je hulp nodig hebt bij de invulling daarvan neem dan contact met ons op via 010-2221111 

 

"Afgelopen voorjaar ben ik met Arnoud in contact gekomen via zijn website. Bij het lezen van zijn opdrachtgevers kreeg ik direct een goed gevoel. Dit gevoel bleef na het kennismakingsgesprek wat ik heb gehad. In het gesprek zijn we uitgebreid ingegaan op mijn wensen en voorkeuren. Er is na het gesprek regelmatig contact geweest om te bespreken of de vacatures aansloten bij mijn wensen.

Na een aantal gesprekken heb ik een onwijs mooie switch kunnen maken en ben ik per 1 september begonnen bij Dreef Beheer B.V. Hier heb ik een onwijs mooie uitdaging gekregen en zit ik helemaal op mijn plek. Het fijne aan Arnoud is, dat hij met je meedenkt en heel erg rekening houdt met je persoonlijke voorkeuren. Dit geldt ook op het moment dat je het gevoel krijgt dat de klik er niet is. Hierom zou ik Arnoud Voormolen ook aanbevelen bij anderen, wat ook al is gebeurd. "


Thomas van der Linde