Voormolen Recruitment Update Q4 2018

Iets eerder dan dat je inmiddels gewend bent is hier de Voormolen Recruitment Update Q4. Uiteraard heeft dit verband met de Kerstperiode en het nieuwe jaar wat in aantocht is. Een periode van reflectie en van het kijken naar de toekomst. Voor ons was het een mooi jaar. We hebben vele kandidaten mogen bemiddelen naar een mooie nieuwe werkkring en dus ook vele opdrachtgevers gelukkig mogen maken met een nieuwe werknemer dan wel werkneemster. Daarnaast heel veel nieuwe contacten maar ook nieuwe inzichten opgedaan. Werving & Selectie blijft een boeiend vak. Het is geen Rocket Science met een duidelijke uitkomst. Het is en blijft mensenwerk. Juist dit maakt het (recruitment) proces zo boeiend en leerzaam. Ook al beoefen je het vak al heel wat jaren iedere procedure is weer anders. In 2019 gaan we dus weer vol goede moed aan de slag met hopelijk weer vele mooie werving & selectie trajecten. Maar eerst de Kerstdagen en de jaarwisseling natuurlijk. Wij wensen je dan ook hele mooie dagen en een fantastisch Oud & Nieuw toe! Tot ziens in 2019.

 

Het goede doel


Dit jaar hebben wij besloten om in plaats van de kerstattenties het daartoe gereserveerde geldbedrag in zijn geheel te schenken aan een origineel en goed doel. Deze keer hebben wij dat gevonden bij Marcha:

Marcha Tjon Poen Gie besloot op haar 50e verjaardag in actie te komen voor een goed doel. Ze kwam vlak voor haar verjaardag in aanraking met Cycle for Plan, een organisatie die fietst tegen kindhuwelijken in Malawi.

Malawi behoort tot één van de armste landen ter wereld, waar kindhuwelijken al lange tijd verboden zijn, maar helaas waar het nog steeds aan de orde van de dag is. Kinderen worden tegen hun zin in uitgehuwelijkt voor de bruidsschat. Een kindhuwelijk heeft grote gevolgen voor het kind . Zo is er meer risico op geweld, misbruik en uitbuiting van het kind. Ook stoppen getrouwde meisjes vaak noodgedwongen met school.

Marcha heeft gekozen om te fietsen voor een sponsormeisje die dit allemaal heeft moeten meemaken en die door haar eigen ervaring weer andere meisjes kan helpen om zich weer verder te kunnen ontwikkelen en de gevolgen van kindhuwelijken bespreekbaar te maken.

Ze is nu volop in training om zich fysiek en mentaal goed voor te bereiden op de fietstocht van 500 km over ‘dirt roads’ in maar liefst 7 dagen tijd. Deze zal eind juni 2019 gaan plaatsvinden.  Ze is hard bezig om het bedrag van minimaal € 4000,- bij elkaar te krijgen waarvan € 1000,- ten goede komt aan haar toekomstige sponsormeisje voor de komende 3 jaar. De overgebleven € 3000,- gaat naar de community. Ze fietsen langs de projecten in Malawi zodat ze met eigen ogen kunnen zien waar de opbrengst naar toe gaat. De kosten van de reis en het verblijf bekostigt ze zelf.

Wij wensen Marcha heel veel succes met de voorbereiding en de uiteindelijke tocht en hopen op deze manier de wereld weer ietsje mooier te maken. Wil je zelf ook iets bijdragen dan kan dat uiteraard. Kijk voor meer informatie op haar Cycle for Plan pagina.

(Technisch) Vastgoedmanager Retail

Ten behoeve van een ontwikkelende Belegger met als specialisatie winkelcentra- en gebieden werven wij een (technisch) Vastgoedmanager. Je komt te werken in een compact team van specialisten en hebt de medeverantwoordelijkheid over een grote portefeuille met diverse objecten en complexen (voornamelijk retail en woningen). De functie is breed te noemen. Naast het Technisch Management liggen er ook vraagstukken op het gebied van Winkelcentrum/-Facilitymanagement. Een ideale functie voor een kandidaat die zich wil verbreden in het Vastgoedmanagement vanuit de eigenaarsrol.  

Sluit deze vacature niet aan op jouw profiel, eisen & wensen kijk dan eens op onze vacature pagina

Heb je een vacature waarbij je hulp nodig hebt bij de invulling daarvan neem dan contact met ons op via 010-2221111 

 

Bereikbaarheid

Vanaf aanstaande maandag 24 december tot en met dinsdag 01 januari 2019 zijn wij in de kerstvakantie-modus. We zijn bereikbaar zij het in mindere mate. Houd er dus rekening mee dat de reactie wat langer duurt en de voicemail wat sneller aan zal slaan. Maar uiteraard worden alle berichten gelezen dan wel afgeluisterd en zal er zo snel mogelijk worden gereageerd.

Per mail: info@voormolenrecruitment.nl

Per telefoon/WhatsApp: 06 22 81 19 43


Arnoud Voormolen            
arnoud@voormolenrecruitment.nl  

06-22811943Juliette Amadsoedjoek 

juliette@voormolenrecruitment.nl
010-2221111
   

   

Kerst quote