Voormolen Recruitment Update Q2 2018

Bij deze onze tweede Voormolen Recruitment Update van dit jaar. 2018 zit er al weer voor de helft op. Ook in Q2 hebben wij weer een aantal kandidaten en opdrachtgevers blij mogen maken met een nieuwe baan dan wel met een nieuwe werknemer. Q2 was ook het kwartaal van de AVG. Lees hier straks meer over of bewaar de nieuwsbrief voor de tijdens de vakantie als ontspannen leesvoer.

In ieder geval veel leesplezier en een fijne zomervakantie!

 

 

Vakantie 

De zomervakantie staat weer voor de deur. Naast het doorbreken van het wekelijkse/maandelijkse/jaarlijkse ritme en het bijkomen van wederom een hectische periode op het werk vaak ook een moment van bezinning. Want na een goede week vakantie ben je al redelijk bijgekomen, heb je voldoende kleur gekregen en ruim voldoende speeluren met de kinderen achter de rug.

En dan komt hij vaak langs; ‘De Bezinning’ ! Definities; 1) Beraad 2) Berouw 3) Besef 4) Bewustzijn 5) Bezonnenheid 6) Gewetensonderzoek 7) Helder besef 8) Heroverweging 9) Het nadenken 10) Inkeer 11) Kalmte 12) Meditatie 13) Overleg 14) Spijt 15) Wroeging.

Het werk is daar ook vaak onderdeel van. De vraag of je nog gelukkig bent met je huidige baan of dat het niet anders kan/moet en natuurlijk of je wel voldoende wordt gewaardeerd? Als recruiter merk je dat aan de toename van het aantal inschrijvingen na de (zomer)vakantie. Ook het aantal “spontane” telefoontjes en berichtjes neemt dan fors toe. Soms is het ook gewoon prettig om even te checken hoe je het doet vergeleken met de markt. Maar soms kom je er dan ook achter dat het ook anders kan en moet. In beide gevallen leid dat moment van bezinning dan wel tot actie in ieder geval. Of tevreden zijn met wat je hebt dan wel op zoek naar iets nieuws. Voor de werkgevers onder ons…..wees dus gewaarschuwd en doe hier je voordeel mee. Anyway, wij wensen jullie een hele goede vakantie toe met mooie momenten, ook van bezinning.

 

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer. Ook voor Voormolen Recruitment en de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan heeft dit consequenties. Een belangrijk gegeven is de Privacy Verklaring. Daarnaast zullen er in de loop van het jaar nog wat andere zaken worden aangepast, verstuurd en vermeld gaan worden. Houd hiervoor onze website  dan wel de mailbox in de gaten.

 

Assistent Property Manager Retail (NIET MEER ACTUEEL)


Ten behoeve van een internationale winkelketen (met webshop) werven wij kandidaten voor de functie van Assistent Property Manager Retail. Je maakt onderdeel uit van een klein Property team van in totaal, met jou erbij, 5 medewerkers. De circa 200 winkels, vaak op A1 locaties, in Nederland en België worden aangehuurd en zijn geen bezit. Een groot gedeelte van je werkzaamheden zijn dan ook Huurprijsherzieningen en artikel 303- procedures voor winkelruimte. Wegens het internationale karakter van de functie ontvangen wij motivatie en CV’s graag in het Nederlands en Engels.

Sluit deze vacature niet aan op jouw profiel, eisen & wensen kijk dan eens op onze vacature pagina

Heb je een vacature waarbij je hulp nodig hebt bij de invulling daarvan neem dan contact met ons op via 010-2221111 

 

Vakantie

Tijdens de vakantieperiode zijn wij gewoon bereikbaar. Het zou echter kunnen dat de reactie iets langer duurt maar wij streven er altijd naar om zo snel mogelijk, binnen 3 werkdagen, te reageren.

Telefoon       010-2221111

WhatsApp     06-22811943

Mail              info@voormolenrecruitment

 

Quote