Projectmanager Ontwikkeling Logistiek Vastgoed voor VolkerWessels Logistics Development

 

   

 

Voor onze partner VolkerWessels Logistics Development B.V. te Amersfoort werven wij exclusief een ervaren Projectmanager Ontwikkeling Logistiek Vastgoed.

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) is een succesvolle ontwikkelaar van logistiek vastgoed. Met een klein team (van 3) bestaande uit gedreven en ambitieuze professionals heeft VWLD binnen het omvangrijke VolkerWessels concern, 17.000 medewerkers en zo'n 120 ondernemingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten een unieke positie om interessante projecten te ontwikkelen en mee te bouwen aan de toekomst. Door de platte organisatiestructuur benut je door samenwerkingen de uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines; van bouw, ontwikkeling tot infrastructuur en dienstverlening.

Logistiek is in beweging, nu meer dan ooit. E-commerce is inmiddels ingebakken in ons consumenten patroon en niet meer weg te denk uit onze samenleving. De impact op de logistieke sector is enorm  Er zijn nieuwe eisen gesteld aan de manier waarop logistieke processen wordt georganiseerd. De distributiecentra spelen hierin een doorslaggevende  rol. Om te zorgen dat men als VWLD een essentiële rol kunnen blijven spelen in deze dynamische markt zijn wij, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een enthousiaste Projectmanager Ontwikkeling Logistiek Vastgoed.

In deze functie ben je betrokken bij het totale proces binnen VWLD. Van de verwerving van grondposities, tot verhuur en verkoop. Echter de focus zal komen te liggen vanaf VO-DO fase tot en met de realisatie. Maar omdat het team klein is zal je mee worden genomen in het gehele proces van A tot en met Z.

Dit houdt onder andere in:

  • Technisch ontwikkelen van logistieke projecten;
  • Het meedenken in en aansturen van het ontwerpproces;
  • Het coördineren en managen van projecten van de start tot finish door een zo optimaal mogelijke planning te maken en te bewaken;
  • Het vaststellen, bewaken en controleren van budgetten;
  • Het managen en bewaken van de nodige verslaglegging;
  • Het maken van huurvoorstellen, en het opvolgen hiervan;
  • Opvolging van afspraken met partners en eerste aanspreekpunt zijn voor aannemers, huurders, makelaars, gemeenten en architecten;
  • Het initiëren en begeleiden van processen met betrekking tot duurzaamheid.

Wij zoeken naar kandidaten met HBO of academisch werk- en denkniveau en met ervaring met het technisch ontwikkelen van projecten binnen vastgoedontwikkeling of in complexere vastgoedomgevingen. Uiteraard recente en goede (Bouw-)technisch kennis en -ervaring met uitstekende communicatieve vaardigheden. Hands-on mentaliteit en hoge mate van zelfstandigheid met bij voorkeur ervaring of specifieke interesse in de logistieke markt. Goede beheersing van de Engelse taal in zowel woord als geschrift (veel Internationale contacten en contracten).

VWLD is een platte organisatie. Je krijgt veel vrijheid om invulling te geven aan je werk en je voorkeuren. Een baan bij VolkerWessels komt met een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden: Een passend salaris met onder andere 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen, auto van de zaak, goed pensioen, de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, zowel binnen onze eigen VolkerWessels Academy als daarbuiten, een professioneel team van collega’s en de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen met veel verantwoordelijkheid werkend vanuit het kantoor in Amersfoort (zeer waarschijnlijk begin 2022 Nieuwegein) of Rijssen.

Voormolen Recruitment is de exclusieve partner met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie en/of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan met het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/   

 

SOLLICITEREN OP DEZE VASTGOED VACATURE