Ontwikkel- en realisatiemanager voor Being Development

Als onderdeel van een nieuwe generatie ontwikkelaars heeft Being de ambitie om het anders te doen. We ontwikkelen duurzame plekken die mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Van iconische woontorens tot duurzame hotels en van innovatieve kantoren tot mixed-use gebouwen. In Nederland is Being de eerste vastgoedontwikkelaar met een B Corp certificering. Daarmee wordt onze snelgroeiende organisatie in Amsterdam geschaard onder de meest vernieuwende ontwikkelaars van Nederland. We behoren tot de 25 grootste ontwikkelaars van Nederland en hebben momenteel meer dan 435.000 m2 in ontwikkeling, waarvan 160.000 m2 in aanbouw. Hier zijn we trots op en dit willen we uiteraard verder uitbouwen! Culture of something bigger Bijdragen aan maatschappelijk welzijn is alleen mogelijk bij een gezond intern werkklimaat. Een plek die haar mensen ondersteunt in hun behoeftes, levensstijl en cultuur; waar iedereen zich veilig en gezond voelt. Het vertaalt zich naar een inclusieve, menselijke en niet – hiërarchische bedrijfscultuur, waar samenwerking en overleg de norm zijn – en waar creativiteit, empathie, bewustwording, innovatie en eerlijkheid niet alleen onze bedrijfsresultaten sturen maar ook persoonlijke groei mogelijk maken.

We zoeken een Ontwikkel- en realisatiemanager die ons team gaat versterken bij de (bouw)technische ontwikkeling van verschillende projecten. In deze rol stuur je met een ontwikkelaar de samenwerkingen aan met architecten, adviseurs, kopers en aannemers. Tijdens de acquisitie en eerste ontwerpfases adviseer je binnen het projectteam. Naarmate het project vordert komt de sturing van het ontwerpteam en de selectie van de aannemer bij jou te liggen. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van het ontwerp, de selectie van de aannemer en de uitvoering. Je bent in staat om commerciële uitgangspunten om te zetten in een goed ontwerp. Je zorgt er voor dat projecten binnen budget en planning worden gerealiseerd, door middel van heldere en zorgvuldig gedocumenteerde afspraken en strakke processturing. Je bent flexibel als kansen zich voordoen. Je kan goed zelfstandig werken en kan makkelijk overweg met aannemers, gemeentes en kopers. Als geen ander ben je in staat om te schakelen tussen meerdere projecten in diverse ontwikkelfasen. Affiniteit met duurzame vastgoedontwikkeling en de overige doelstellingen/visie van Being is een must.

 •  Ruime ervaring met het aansturen van grootschalige binnenstedelijke bouwprojecten tijdens de ontwerp- en realisatiefasen, ervaring met woningontwikkelingen heeft een sterke voorkeur;
 • In staat om een constructieve en prettige samenwerking met onze adviseurs en aannemers te creëren;
 • Zorg dragen voor heldere en goed gedocumenteerde afspraken en strakke processturing;
 • Bevlogenheid op het gebied van duurzaamheid;
 • Kennis van en ervaring met BREEAM, circulaire concepten en GPR;
 • 5 jaar relevante werkervaring en een technische HBO of WO opleiding;
 • Ervaring met aansturen van bouwtoezicht en directievoering;
 • Ervaring met contractmanagement, zoals UAV en UAV-gc contracten en kennis van bouwkosten.

 

Profiel

 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven;
 • Waardering voor je werk en inzet en een goede beloning op basis van je kennis en ervaring;
 • Budget voor opleidingen;
 • Samen lunchen, inspirerende workshops bijwonen in een maatschappelijk betrokken en ambitieus team;
 • Een bijzondere werkplek in Amsterdam Noord.

 

Om persoonlijke waarde te creëren besteedt Being veel tijd en aandacht aan zelfontwikkeling. We werken hiervoor met onze eigen aanpak: het Personal Being Plan. We vertellen je hier graag meer over tijdens de kennismaking. Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden marktconform en voorzien we in goede doorgroeimogelijkheden afhankelijk van je eigen ambities. Wat bieden wij? Passen de volgende woorden bij jou als persoon: energiek, enthousiast, betrokken, zelfstandig, proactief, kritisch, vriendelijk, verbinder, ondernemend denken en doen, flexibel, oog voor detail, efficiënt, projectmatig werken, architectuur, duurzaamheid, circulair bouwen en sociaal ondernemen.

 

Voormolen Recruitment is de exclusieve partner met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie en/of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan met het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/   

 

SOLLICITEREN OP DEZE VASTGOED VACATURE