Adviseur Huisvesting voor Rivas Zorggroep

 

Voor onze partner Rivas Zorggroep te Gorinchem werven wij een Adviseur Huisvesting.

Goed op elkaar afgestemde zorg. Dát is de kernkwaliteit van Rivas. Hierdoor zijn cliënten verzekerd van zorg die direct, dichtbij en goed is geregeld. Iedere dag opnieuw laten de medewerkers van Rivas zich inspireren door wat cliënten nodig hebben en willen.

Rivas kent een domeinen structuur met daarnaast staf- en ondersteunende diensten. De 3 domeinen zijn; Wijkverpleging, Langdurige Zorg en Ziekenhuiszorg. Een van de ondersteunende diensten is het Facilitair Bedrijf. De vacature van Adviseur Huisvesting valt hieronder. Doordat Rivas een ketenzorgorganisatie is is de diversiteit op het gebied van vastgoed groot. De locaties bevinden zich in de provincies Zuid Holland, Gelderland, Noord Brabant en Utrecht. Zo’n 85% van het vastgoed is in eigen bezit. Jouw werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het Management Centrum te Gorinchem maar je zal ook regelmatig op de locaties zijn. Je rapporteert aan de Manager van het Facilitair Bedrijf.

Het gaat om leuke, uitdagende en complexe vraagstukken. Er is een interactie tussen zorg, de nodige huisvesting en de financiering ervan. Dit brengt een voortdurende opgave in de inzet van huisvesting met zich mee. In samenspraak met onder andere de Directie van de diverse Domeinen en de Raad van Bestuur, die verantwoordelijk zijn voor de zorg en welzijn, zul jij een antwoord op deze vragen gaan formuleren. Het gaat dan om grote projecten (zoals Verduurzaming en een Strategisch Vastgoedplan) maar ook om  zaken  zoals de zakelijke verhuur van kleinere ruimtes in de woon-/ zorgcomplexen. Kortom; de afwisseling tussen grote en kleine projecten en lange en korte termijn is groot. Jouw kennis van het vakgebied en je scherpe analytische vaardigheden zorgen dat jij snel tot de kern van de zaak doordringt. Dat kun je vertalen naar innovatieve ideeën, heldere plannen, uitvoerbare voorstellen en scherpe berekeningen.

Wij kijken uit naar kandidaten met minimaal een afgeronde Hbo opleiding (Vastgoed gerelateerd) en met een aantal jaren (5 tot 10) ervaring in een soortgelijke functie zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard heb je affiniteit met zorgvastgoed Je hebt (goede) kennis van de actuele en relevante wet- en regelgeving. Daarnaast ben je communicatief vaardig en beheers je het Nederlands goed in zowel woord als geschrift.

Rivas hanteert de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is gewaardeerd in FWG 65 (maximaal bruto maandsalaris van 5.620,00 euro op basis van een fulltime werkweek van 36 uur). Je kunt deze 36 uur per week ook in 4 dagen vol maken en er is tevens mogelijkheid tot thuiswerken. Reiskosten worden reëel vergoed en er is natuurlijk de MKA-regeling (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden). Verder krijg je bij hen alle ruimte voor persoonlijke groei en de gelegenheid om echt bij te dragen aan de koers van de organisatie.

Voormolen Recruitment is de Werving & Selectie partner met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie en/of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan met het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/   

SOLLICITEREN OP DEZE FUNCTIE