Projectregisseur Vastgoedexploitatie voor COA - regio Drenthe (VERVULD)

Het Centraal Orgaanopvang voor Asielzoekers (COA) is een zelfstandig bestuursorgaan. Het bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het COA. De politieke verantwoordelijk ligt bij Ankie Broekers-Knol, de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid. Het COA bestaat uit 11 units. Naast de unit Staf richten 6 units zich op de uitvoering en houden 4 units zich bezig met de bedrijfsvoering. Een van deze units is Huisvesting. Deze unit levert een bijdrage aan de brede COA doelstellingen door het management te adviseren, begeleiden en te ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van het Huisvestingsmanagement. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor het inrichten en beheren (onderhoud) van locaties en richting geven aan de vastgoedportefeuille voor de komende jaren. Als Projectregisseur ben je verantwoordelijk voor het beheer van een aantal locaties van de vastgoedportefeuille van het COA. In dit geval in Drenthe. Je voert (deel) projecten uit op het gebied van onderhoud, renovatie, sloop, open en sluiten van locaties en doet functionele aanpassingen aan bestaand vastgoed. Dit alles vanuit inhoudelijke kennis maar vanuit een eigenaarsperspectief op bedrijfseconomische wijze regisseren van huisvesting gerelateerde zaken. Onder andere;

  • Stelt het integrale locatie jaarplan vastgoedexploitatie, de vastgoedexploitatiebudgetten en projectbudgetten op. 
  • Is mede verantwoordelijk voor de Veiligheid, Gezondheid, Bruikbaarheid, Energie en Milieu (VGBEM) van het vastgoed, de opstallen en terreinen, conform de wet en regelgeving en programma van eisen van het COA en haar keten- en samenwerkingspartners.
  • Regisseert en initieert alle fasen en verschillende uitvoeringsstadia van beheer-, onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwprojecten en het openen en sluiten van locaties binnen de kaders van het huisvestings- en onderhoudsbeleid.
  • Is mede verantwoordelijk voor de noodzakelijke inspecties en stemt deze af met de gebruikers.
  • Is in-en extern het aanspreekpunt voor huisvesting gerelateerde zaken binnen zijn/haar vastgoedportefeuille en vertegenwoordigd de organisatie binnen de kaders van de mandateringregeling.
  • Stemt huur-, bruikleen- en gebruiksovereenkomsten af en/ of verlengt deze. Is tevens verantwoordelijk voor de vastgoed gerelateerde vergunningen.
  • Stuurt diverse interne en externe projectteams aan waar interne medewerkers zoals en vastgoedregisseur en locatiemanager en keten- en samenwerkingspartners onderdeel van kunnen zijn.
  • Adviseert gevraagd en ongevraagd de leidinggevende en MT Huisvesting over ontwikkeling en planvorming van locaties, looptijd van bestuursovereenkomsten, vastgoedbeheer en onderhoud.
  • Zorgt voor een gedegen archivering en administratie en zorgt bij afsluiting voor de interne overdracht en de financiële afsluiting.
  • Heeft oog voor marktbewegingen en weet deze te vertalen naar initiatieven en rapportages.

Je beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding (bouwkunde/vastgoed/installatietechniek) met minimaal 5 jaren werkervaring in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met financiële en juridische zaken. Je kunt omgaan met dynamiek en je voelt je thuis in een informele organisatie die continu aan het innoveren is. Je werkplekken zijn de locaties dus de functie is ambulant te noemen. Daarnaast zal je minimaal 1 maal in de 2 weken naar Den Haag komen om te sparren met je collega’s. 

Het COA hanteert de CAO Sociaal Werk. Het maximale bruto maandsalaris is 5.150,65 euro op basis van een fulltime werkweek van 36 uur. Er zit een leaseauto in het pakket en je start middels een jaarcontract bij het COA. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden. Het COA hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Het COA stond in de top 10 staat van best gewaardeerde werkgevers van 2018!

Voormolen Recruitment is de exclusieve partner met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie, een nog uitgebreider functieprofiel en/of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan met het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/