Manager Technische Dienst voor LIDL (VERVULD)

 

Voor onze partner Lidl Nederland werven wij exclusief een Manager technische Dienst ten behoeve van het nog te realiseren distributiecentrum (DC) te Almere. Het DC te Zwaag verhuist naar Almere en over circa 2 jaar zal daar een van de meest duurzame DC’s van Nederland opgeleverd worden. We zoeken een manager technische dienst die start in Zwaag en mee wil verhuizen naar Almere. Je zal nauw betrokken zijn bij de realisatie van het DC Almere en krijgt een uitgebreide inwerkperiode en begeleiding/training. In eerste instantie 3 maanden te Oosterhout (Gelderland) dan naar Zwaag en uiteindelijk dus naar Almere.

Vanuit het DC worden ’s nachts en overdag goederen ontvangen, bestellingen verzameld, (elektrische) vrachtwagens ingeladen en vestigingen bevoorraad. De technische dienst laat onder leiding van de Manager Technische Dienst alle technische processen vlekkeloos verlopen. Aan deze belangrijke afdeling geef jij leiding. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en administratie van de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn vooral gericht op de controle en aansturing van externe onderhoudspartijen en administratieve verwerking van controles en keuringen.

De functie is inhoudelijk in beweging van de traditionele sleutelaar naar de administratief manager die stuurt op processen en kosten;

  • Kleine reparaties en lichte onderhoudswerkzaamheden doet jouw afdeling zoveel mogelijk zelf;
  • Jouw focus ligt sterk op veiligheid en duurzaamheid. Jij wordt de veiligheidsfunctionaris op het distributiecentrum en organiseert o.a. brandoefeningen. Continue kijk jij naar mogelijke verbeteringen;
  • Je geeft leiding aan een klein team van 3 FTE;
  • Je zult nauw betrokken zijn bij de bouw van onze nieuwe distributiecentrum in Almere;
  • Omdat jouw inzet op elk moment van de dag nodig kan zijn, ben jij flexibel in jouw werkuren en oproepbaarheid.

 Jij opereert op bewezen HBO werk- en denkniveau (een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure) richting techniek of facilitair. Je kan schakelen tussen meewerkend voorman, leidinggevende en de rol van objectmanager. Je kan delegeren, signaleert eventuele problemen en denkt altijd vooruit. Daarnaast heb je goede kennis van Excel, ben je in bezit van een VCA-VOL diploma en woon je niet verder dan 30 minuten met de auto vanaf Almere.

Lidl biedt een goed salaris (maximaal 72K per jaar) en dito arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een pensioenregeling en auto van de zaak. Men kent voor deze functie Het betreft een functie van 40 uur per week. Starten doe je met een gedegen inwerktraject en er is ruimte voor jouw persoonlijke – en professionele ontwikkeling.

Voormolen Recruitment is de exclusieve partner met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Een uitgebreid functieprofiel is op verzoek op te vragen. Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan met het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/

 

SOLLICITEREN OP DEZE VASTGOED VACATURE