Data Analist Vastgoed Onderhoud voor Woonzorg Nederland (VERVULD)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor onze partner Woonzorg Nederland (WZN) te Amstelveen werven wij exclusief een Data Analist Vastgoed Onderhoud.

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie voor ouderen en mensen met een zorgvraag. Ze dragen zorg voor bijna 60.000 mensen in 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 eenheden in verpleeghuizen. Ze bieden je betekenisvol en uitdagend werk in een mensgerichte organisatie. Ze hebben een voortrekkersrol in het verbeteren van de woon- en leefsituatie van senioren en met jouw hulp willen ze nóg beter worden. Het gemeenschappelijke kantoor staat in Amstelveen van waaruit jij ook jouw werkzaamheden zal gaan uitvoeren. Ook zal je met enige regelmaat de vestigingskantoren door heel het land bezoeken.

Je komt te werken in een ambitieus en enthousiast team, Onderhoud en Realisatie, onderdeel van de afdeling Vastgoedmanagement. Waar je veel samenwerkt met de Technisch Managers en Manager Onderhoud en Realisatie. Daarnaast stem je ook regelmatig af met de Business controller.

Je zorgt jaarlijks voor de aansturing en coördinatie van de actualisatie van de Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP), daarvoor werk je nauw samen met onze Technisch Managers en zorg je dat ze op tijd op de hoogte zijn van hun verantwoordelijkheden. Binnen die MJOP verricht je analyses en kom je met solide verbetervoorstellen. Je ondersteunt WZN bij het opstellen en vastleggen van nieuwe processen, werkinstructies en formulieren. Zo zorg jij dat de werkwijzen altijd geoptimaliseerd zijn.

Uiteraard houd je ook rekening met de vastgestelde kaders van het strategisch beleid, veiligheid en duurzaamheid. De standaardisatie, clustering van activiteiten, eenheidsprijzenmatrix, PVE en Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud kunnen rekenen op jouw scherpe analyses en je zoekt dan ook altijd naar verbeterkansen. Je bent een kennisbank voor en superuser van het softwareprogramma Key2Wocas en bent medeverantwoordelijk voor de inrichting van dit systeem. Ook coördineer en maak je de maandrapportages en help je WZN verder met het

  • Coördineren en uitvoeren van eerstelijnscontroles, interim controles en jaarrekeningen.
  • Uitvoeren van controles op onze data en je bevindingen te delen.
  • Opstellen en bewaken van de tactische en operationele KPI’s.
  • Bewaken van de factuurstroom
  • Signaleren en rapporteren over afwijkingen in de planning, kwaliteit en uitvoering van planmatig onderhoud
  •  Actueel houden van de complexinformatie.

Wij kijken uit naar Data-driven kandidaten met minimaal een afgeronde Hbo opleiding (bijvoorbeeld in een Technisch Bedrijfskundige richting) en met een aantal jaren (2 tot 10) ervaring in een soortgelijke functie zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard heb je affiniteit met vastgoed onderhoud. Je hebt (goede) kennis van de actuele en relevante wet- en regelgeving. Uiteraard ben je communicatief vaardig en beheers je het Nederlands goed in zowel woord als geschrift. En als je bekend bent met Key2Wocas & O-prognose is de boel compleet.

Woonzorg Nederland hanteert de CAO Woondiensten. Deze functie is gewaardeerd in schaal J (maximaal bruto maandsalaris van 4.971,00 euro op basis van een fulltime werkweek van 36 uur). Je kunt deze 36 uur per week ook in 4 dagen vol maken en er is tevens mogelijkheid tot thuiswerken. Er zit geen leaseauto in het pakket maar reiskosten worden reëel vergoed. Verder krijg je bij hen alle ruimte voor persoonlijke groei en de gelegenheid om echt bij te dragen aan de koers van de organisatie.

Voormolen Recruitment is de exclusieve partner met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie, een nog uitgebreider functieprofiel en/of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan met het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/

 

SOLLICITEREN OP DEZE VACATURE