Vastgoedprofessionals voor LIDL

 

Voor onze partner Lidl Nederland afdeling Bouw & Vastgoed werven wij exclusief Vastgoedprofessionals. Op deze afdeling op het hoofdkantoor te Huizen en in zes regiokantoren werkt men dagelijks aan de realisatie van een zo optimaal winkelbestand. Men is verantwoordelijk voor de hele levenscyclus van de winkels; van verwerving, ontwikkeling, uitbreiding/modernisering, verplaatsing en beheer. Wegens groei van de organisatie zijn wij op zoek naar versterking in het regionale Vastgoedteam te Waddinxveen.

Je werkt in een gedreven team samen met de disciplines expansie, bouw, vastgoedbeheer en facilitymanagement onder leiding van een Manager Bouw & Vastgoed. Je verwerft zelfstandig huisvesting voor de nieuwe Lidl winkels en realiseert moderniserings- en uitbreidingsprojecten van bestaande winkels. Je pleegt koude & warme acquisitie en benut je netwerk ten volste uit. Jij weet iedere keer weer die locatie te vinden. Haalbaarheidsanalyses, onderhandelen, verslaglegging en contracteren is dagelijkse kost voor jou (van lead tot vergunning). Daarnaast volg je de ontwikkelingen in de (retail) vastgoedmarkt op de voet en ben je op de hoogte van de concurrentie.

Wij kijken uit naar kandidaten met minimaal een afgeronde HBO opleiding en met een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt.  Kennis van de retailmarkt en een goed netwerk zijn belangrijk. Je bent verder proactief, representatief, commercieel maar niet zelfingenomen en doelgericht. Uiteraard ben je communicatief vaardig en beheers je het Nederlands goed in zowel woord als geschrift.

Lidl biedt een goed salaris en dito arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een pensioenregeling en auto van de zaak. Men kent voor deze functie geen bonusregeling. Het betreft een functie van minimaal 32 uur per week. Starten doe je met een gedegen inwerktraject en er is ruimte voor jouw persoonlijke – en professionele ontwikkeling.

Voormolen Recruitment is de exclusieve partner met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan met het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/ 

 

 SOLLICITEREN OP DEZE VACATURE