(Senior) Accountmanager VvE voor Newomij

Voor de afdeling VvE beheer zoeken wij een (Senior) Accountmanager VvE. In deze functie sta je VvE’s en je collega’s met raad en daad terzijde met het succesvol beheren en administreren van de verenigingen.

Over Newomij

Newomij is een gedegen vastgoedonderneming gevestigd in Naarden. Naast het beheer van de eigen portefeuille commercieel vastgoed is er ook een aanzienlijke woningportefeuille. De organisatie voert het volledige beheer. Daarnaast worden er Financieringen, Verzekeringen en VvE beheer aangeboden aan derden. Newomij is een familiebedrijf met een lange staat van dienst. Het gedegen personeelsbeleid, de lange dienstverbanden en de uitstekende voorzieningen zijn absoluut onderscheidend in de branche.

De Afdeling VvE beheert zo’n 500 verenigingen voor derden en voor de eigen organisatie. Zo’n 60% van de VvE’s is gelegen in de regio Amsterdam. Van alle VvE’s bestaat zo’n 60% uit nieuwbouwcomplexen. Over het algemeen bestaat de portefeuille uit grote en complexe projecten. Dat maakt het werk bijzonder afwisselend en veelzijdig. De afdeling werkt met Twinq en heeft 22 medewerkers.

De functie

Zoek jij een positie met veel afwisseling en vrijheid, dan is deze rol je op het lijf geschreven. Door onze schaalgrootte kunnen we jou een takenpakket en portefeuille aanbieden die aansluit op jouw ervaring en voorkeuren.

De werkzaamheden zien er als volgt uit:

  • Het adviseren van VvE besturen en collega’s met allerlei vraagstukken.
  • Begeleiden, notuleren en eventueel voorzitten van VvE vergaderingen.
  • Het volgen en aansturen van de financiële administratie van VvE’s en afstemming met de collega’s van technisch beheer.
  • Het opstarten van verenigingen bij de oplevering van nieuwbouwprojecten.
  • Het onderhouden van contacten met VvE besturen, individuele eigenaren en andere externe contacten.

Naast deze werkzaamheden nodigen we je ook van harte uit om actief mee te denken en werken aan verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Heb jij verfrissende ideeën over VvE beheer? Dan horen we die heel graag en bieden we je de ruimte om deze verder uit te werken en mogelijk te realiseren.

De wensen

Voor deze afwisselende functie zoeken we een collega met een afgeronde HBO opleiding in bijvoorbeeld Commerciële Economie, Bedrijfskunde, MER, Vastgoed & Makelaardij of Hogere Hotelschool. Uiteraard spreek en schrijf je uitstekend Nederlands. Je hebt goede kennis van de financiën van een VvE en een aantal jaar ervaring in het VvE beheer. Natuurlijk beschik je over een commerciële, dienstverlenende en gastvrije instelling.

Het aanbod

Uiteraard een prima salaris, passend bij jouw leeftijd en werkervaring. Ieder jaar ontvang je een dertiende maand. Daarnaast krijg je ook 27 vakantiedagen per jaar. Dagelijks verzorgen we uitstekende koffie, een luxe lunch in ons mooie bedrijfsrestaurant en kun je sporten in onze eigen fitnessruimte. Los van deze dagelijkse feestelijkheden bieden we je ook goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. We bieden je een prima vergoeding in het geval je een avondvergadering moet bijwonen. Het is niet voor niets dat veel van je toekomstige collega’s al heel lang bij ons werken!

 

Voormolen Recruitment en MH Werving & Selectie zijn de exclusive partners met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan middels het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/   

Voormolen Recruitment is een landelijk opererend en gespecialiseerd recruitment bureau actief binnen de werving en selectie in de vastgoed branch. Wij richten ons specifiek op de marktsegmenten bouw -/ projectmanagement bureaus, adviesbureaus, projectontwikkelaars, vastgoedmanagers en beleggers/eigenaren. Dit zowel voor profit als non-profit organisaties.

Wij werven & selecteren kandidaten met een relevante opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde, technische bedrijfskunde) op overwegend hbo en wo-niveau en bemiddelen hen naar vrijwel uitsluitend structurele vastgoed functies.

SOLLICITEREN OP DEZE VACATURE