Medewerker Technisch Support voor Newomij

Voor de afdeling Vastgoed zoeken wij een enthousiaste Medewerker Technisch Support. Een afwisselende functie waarin je enerzijds huurders te woord staat en anderzijds je collega’s adviseert en ondersteunt bij het opstellen en uitvoeren van mutaties, klein - en groot onderhoud van de portefeuille.

Over Newomij

Newomij is een gedegen vastgoedonderneming gevestigd in Naarden. Naast het beheer van de eigen commerciële portefeuille is er ook een aanzienlijke woningportefeuille. De organisatie voert het volledige beheer uit. Daarnaast worden er Financieringen, Verzekeringen en VvE beheer aangeboden aan derden. Newomij is een familiebedrijf met een lange staat van dienst. Het gedegen personeelsbeleid, de lange dienstverbanden en de uitstekende voorzieningen zijn absoluut onderscheidend in de branche.

De Afdeling Vastgoed kent verschillende disciplines waaronder Technisch Beheer, Verhuur Support en Technisch Support. De experts van elk van deze afdelingen werken weer samen in Portefeuilleteams. Ieder team is verantwoordelijk voor een eigen deel van de portefeuille. Naast de Medewerker Technisch Support heeft ieder team ook een Commercieel Medewerker Buitendienst, Commercieel Medewerker Binnendienst en een Technisch Manager. In samenwerking met deze drie collega’s zorg jij voor tevreden huurders en kwalitatief hoogstaand en duurzaam vastgoed.

De functie

We schreven het al in de introductie: deze functie is behoorlijk veelzijdig. Laten we de verschillende onderdelen van de functie verder toelichten:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt van onze huurders, van zowel commercieel vastgoed als woningen. Bij een vraag onderzoek jij hoe urgent het verzoek is en wie deze het beste kan afhandelen. Natuurlijk kan je bij complexe vraagstukken terugvallen op je collega’s uit je team.
  • Uitzetten van mutaties en klein onderhoud. In geval van verhuizingen of kleine reparaties zorg je dat deze opdrachten worden uitgezet naar de juiste partijen. Op elke locatie werken we met vaste lokale aannemers. Zo is er altijd een specialist in de buurt om een technisch probleem te verhelpen.
  • Opvragen, beoordelen en vergelijken van offertes voor groot onderhoud. In overleg met de Technisch Manager ga jij op zoek naar het beste aanbod uit de markt passend bij de gewenste voorwaarden, kwaliteit en prijsstelling.
  • Controleren van facturen die horen bij opgedragen en uitgevoerde werkzaamheden.
  • Opvolgen van eventuele opstalschadezaken met de verzekeringsmaatschappij zodat de schade op de juiste wijze en tegen de juiste kosten hersteld wordt.
  • En last but not least: het zorgvuldig administreren van je werkzaamheden zodat je altijd het overzicht hebt en houdt.

Uiteraard hebben we de juiste software en een prettige werkplek voor je klaar staan. We werken met IBIS voor onze meerjaren onderhoudsplanningen en Yardi voor de andere werkzaamheden. Naast de eerder genoemde werkzaamheden hopen we op termijn actief aan de slag te gaan met het opstellen van objectplannen. Jouw kennis en visie is onmisbaar in dat proces. Kortom, we hebben geen woord gelogen toen we zeiden dat dit een afwisselende functie is!

De wensen

We hebben een aantal harde eisen en zachte wensen voor onze nieuwe collega. Zo beschik jij over een afgeronde opleiding in de Bouwkunde of Installatietechniek op MBO niveau. Het aantal jaren werkervaring vinden we minder relevant. Bovenal vinden we het belangrijk dat je klantvriendelijk bent, snel kunt schakelen tussen werkzaamheden en uiteraard een goede kennis hebt van techniek. Kennis en ervaring met Yardi vinden wij een mooie pré en als je ervaring in het vastgoedmanagement hebt, dan spreekt dat zeker in je voordeel. Wellicht ten overvloede is het belangrijk dat je in deze functie het Nederlands zowel schriftelijk als mondeling goed beheerst, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf.

Het aanbod

Vanzelfsprekend bieden we je een prima salaris, passend bij jouw leeftijd en werkervaring. Ieder jaar ontvang je een dertiende maand. Daarnaast krijg je ook 27 vakantiedagen per jaar. Dagelijks verzorgen we uitstekende koffie, een luxe lunch in ons mooie bedrijfsrestaurant en kun je sporten in onze eigen fitnessruimte met instructeur. Los van deze dagelijkse feestelijkheden bieden we je ook prima doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. Het is niet voor niets dat veel van je toekomstige collega’s al heel lang bij ons werken!

Voormolen Recruitment en MH Werving & Selectie zijn de exclusive partners met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan middels het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/   

Voormolen Recruitment is een landelijk opererend en gespecialiseerd recruitment bureau actief binnen de werving en selectie in de vastgoed branch. Wij richten ons specifiek op de marktsegmenten bouw -/ projectmanagement bureaus, adviesbureaus, projectontwikkelaars, vastgoedmanagers en beleggers/eigenaren. Dit zowel voor profit als non-profit organisaties.

Wij werven & selecteren kandidaten met een relevante opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde, technische bedrijfskunde) op overwegend hbo en wo-niveau en bemiddelen hen naar vrijwel uitsluitend structurele vastgoed functies.

SOLLICITEREN OP DEZE VACATURE