Makelaar Wonen (K-RMT/RMT) voor Gravestate Makelaardij (VERVULD)

Voor onze partner Gravestate Makelaardij uit Wassenaar werven wij exclusief een Makelaar Wonen (K-RMT/RMT). Gravestate Makelaardij is een middelgroot  Makelaarskantoor met acht medewerkers en een rijke historie. De zeer gemotiveerde en enthousiaste medewerkers bemiddelen in verhuur en aankoop/verkoop in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast verrichten ze ook Taxaties, doen ze waardebepalingen , geven ze hypotheekadvies en hebben ze een grote woningportefeuille in beheer. Het werkgebied is Wassenaar en direct omliggende gemeentes zoals Voorschoten, Leiden en Den Haag.

Gravestate Makelaardij is een NVM Makelaar. Het team bestaat uit medewerkers met passie voor hun vak. Het  zijn gedreven, zelfverzekerde, ambitieuze en ondernemende makelaars die graag en altijd de beste deal voor de opdrachtgever willen maken. Dit betekent dat zij zich helemaal inleven in de situatie, woonwensen en in de klant. Ze zoeken balans tussen rationele en emotionele argumenten bij de aan- en verkoop van een woning.  Prioriteit is om de klant met een goed gevoel een huis te laten aan- of verkopen, niet alleen die snelle transactie. Met deze visie als grondbeginsel van de organisatie kunnen zij de opdrachtgever beloven dat ze altijd met de juiste kennis en kunde helpen en adviseren. De wil om veel voor hun opdrachtgevers te betekenen kenmerkt hen en heeft ze gebracht tot waar ze nu staan. Naast Funda maakt Gravestate Makelaardij ook gebruik van sociale media zoals Instagram en Facebook. Intern wordt er onder andere gebruik gemaakt van Informant.

Wij kijken uit naar kandidaten met een HBO werk- en denk niveau die K-RMT dan wel RMT Wonen gecertificeerd zijn en met een aantal jaren ervaring in het veld zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt.  Je bent verder proactief, representatief, commercieel maar niet zelfingenomen, doelgericht en empatisch. Daarnaast ben je positief ingesteld , denk je in oplossingen en last but not least ben je sportief (een abonnement op de sportschool behoort namelijk  tot het arbeidsvoorwaardenpakket). Uiteraard ben je communicatief vaardig en beheers je zowel het Nederlands en Engels goed in zowel woord als geschrift. Het is overigens in je voordeel als je nog meer talen spreekt want expats zijn een groot gedeelte van de opdrachtgevers.

Gravestate Makelaardij bied een goed salaris (inclusief een persoonsgebonden bonus) en dito arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een pensioenregeling en auto van de zaak. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week.

 

Voormolen Recruitment is de exclusieve partner met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan met het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/