(Medior) Taxateur voor Fakton Valuation

 

 

 

 

Voor onze partner Fakton Valuation zijn wij exclusief op zoek naar een ambitieuze taxateur die net als zij het verschil wil maken. Bij Valuation werk je samen met een team van vijf ervaren collega’s aan onafhankelijke en kwalitatief hoogwaardige taxaties van complexe objecten, waaronder grondposities (ontwikkellocaties), transformatie- en herontwikkelingsobjecten, zorgvastgoed en haven gerelateerd vastgoed. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor deze complexe opgaven en je onderhoudt zelf je klantcontacten. Je maakt gebruik van specialistische, gestandaardiseerde en gevalideerde rekenmodellen en voert de taxaties uit volgens de regels van het NRVT en de ethische guidelines van de RICS. Dat is de ‘niche’ waarin Fakton Valuation zich onderscheidt in de taxatiewereld. Om het team Valuation en de business line verder op de kaart te zetten woon je regelmatig evenementen en congressen bij.

Als team werken ze vanuit een modern en informeel kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam, maar ook in Utrecht gebruiken ze regelmatig werkplekken als uitvalsbasis.

Wij zoeken een taxateur die:

  •  2 tot 5 jaar relevante werkervaring heeft als taxateur. Ervaring met complexe vraagstukken is een pré;
  • gecertificeerd is als Register Taxateur met de aantekening Grootzakelijk Vastgoed;
  • zelfstandig taxaties kan uitvoeren en veel waarde hecht aan kwaliteit;
  • een ambitieuze instelling heeft, voor zichzelf uitdagende doelstellingen formuleert en samen met het team uitdagende deadlines stelt en haalt;
  • scherpe analyses kan maken van complexe materie en die op overzichtelijke wijze kan overbrengen op collega’s en klanten;
  • ondernemend is, commerciële kansen signaleert en deze weet om te zetten in (vervolg)opdrachten
  • de belangen van de klant optimaal wil behartigen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • een afgeronde academische opleiding heeft;

Je carrièrepad

Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire teams. In een open, informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Zij hebben passie voor het vak en dagen elkaar uit om het beste uit zichzelf te halen. Elkaar continue feedback geven hoort hier ook bij. Naast het werken aan projecten bieden zij je interne en externe opleidingen via de Fakton Business School. Behalve de evenwichtige ‘work-hard’-mentaliteit maken ze graag tijd voor vele #faktonhappiness momenten, zoals borrels, een kerstdiner en de jaarlijkse studiereis.

#faktonmovesyourworld geldt niet alleen voor hun relaties maar zeker ook voor de eigen mensen. Toptalent kan snel promotie maken, zowel binnen Fakton Valuation als binnen de andere Fakton ondernemingen.

Bovendien bieden zij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goede leaseautoregeling, een laptop, een iPhone, een bonusregeling en een pensioenregeling.

 

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Voormolen Recruitment is de exclusieve partner met betrekking tot deze vacature. Voor meer informatie of eventuele vragen kan je contact opnemen met Arnoud Voormolen via 06 22 81 19 43 (ook WhatsApp). Het direct solliciteren is natuurlijk ook prima. Dit kan met het insturen van je CV en motivatie via info@voormolenrecruitment.nl of via www.voormolenrecruitment.nl/contact/

 

SOLLICITEREN OP DEZE VASTGOED VACATURE