Voormolen Recruitment is een landelijk opererend en gespecialiseerd recruitment bureau actief binnen de werving en selectie in de vastgoed branche. Wij richten ons specifiek op de marktsegmenten bouw -/ projectmanagement bureaus, adviesbureaus, projectontwikkelaars, vastgoedmanagers,  beleggers/eigenaren en makelaars. Dit zowel voor profit als non-profit organisaties.

Wij werven & selecteren kandidaten met een relevante opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde, technische bedrijfskunde) op overwegend hbo en wo-niveau en bemiddelen hen naar vrijwel uitsluitend structurele vastgoed functies.

Ons kandidatenbestand bestaat uit starters op de vastgoed arbeidsmarkt en kandidaten met relevante werkervaring tot en met directieniveau. Wij zijn een onafhankelijke organisatie. Onze werving en selectie en executive search opdrachten verkrijgen wij rechtstreeks van onze vastgoed relaties dan wel middels gerichte acquisitie. Als intermediair en werving -en selectie branchespecialist opereren wij dus continu op het snijvlak van vraag en aanbod. Waardoor onze vak- en branchekennis groot is en de kans op een goede match tussen kandidaat en opdrachtgever zeer reëel is.

Dit in combinatie met ruim 15 jaar ervaring met bemiddeling binnen deze vastgoed marktsegmenten, een zeer omvangrijk netwerk en een vanzelfsprekende discrete en persoonlijke werkwijze maakt ons tot een betrouwbare en vakkundige partner bij het vinden van de juiste kandidaat en/of ideale vastgoed vacature.