Voormolen Recruitment Update Q3 2020

Dag Q3 en hallo Q4! Nee ik heb geen nieuwe Audi aangeschaft maar heb het hier over het nieuwe en tevens alweer laatste kwartaal van 2020. Ik moet eerlijk zeggen dat 2020 een jaar is wat werkelijk waar voorbij vliegt (nog meer dan anders). Denk dat we ook allemaal wel weten wat hier een grote rol bij speelt. Laten we hopen dat we deze Corona ellende snel achter ons kunnen laten dan wel een goede manier vinden om er mee te leren leven. Ik ben wel reuze benieuwd wat voor puinhoop ze achter gaat laten. Dat dit ook een impact heeft/gaat hebben op de vastgoed markt lijkt mij evident. De vraag is alleen; hoe gaan we daar mee om? Hoe gaat de kantorenmarkt er uit zien bijvoorbeeld. We zullen het nauwlettend in de gaten houden in ieder geval.
 
Gelukkig is het niet alleen maar somberheid troef. We zijn nog steeds actief met een aantal interessante opdrachten. In de Voormolen Vacature Focus, later in deze nieuwsbrief, hebben wij weer een mooie in de schijnwerper staan. Ook wil ik jullie graag kennis laten maken met een super mooi initiatief, namelijk Zomerondernemer, waar ik dit jaar voor de derde keer zakenvriend mocht zijn. Super leuk om te doen en waar ik iedere keer weer ontzettend veel energie van krijg. Lees hiervoor zo direct door.
 
Voor nu wens ik  iedereen een mooi laatste kwartaal van dit jaar toe. Zowel zakelijk als privé. En…….blijf gezond natuurlijk!
 
Groeten,
Arnoud

 


ZomerOndernemer zakenvriend


Drie jaar geleden ben ik door Alida Vreden – Cyrus gepolst of ik zakenvriend wilde worden voor het project ZomerOndernemer Rotterdam. Ik kende het initiatief al via Juliette dus 1 + 1 = 2 en samen vertegenwoordigen wij dus sinds dat moment Voormolen Recruitment en zijn we zakenvriend(en).
 
ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 23 jaar met het starten van hun eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. De jongeren krijgen steun van professionele begeleiders die hen onder andere training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks met een groep bij elkaar om de voortgang te bespreken. ZomerOndernemer duurt ongeveer zes weken. Elke regio waar ZomerOndernemer plaatsvindt heeft plek voor maximaal 30 deelnemers.
 
Als zakenvriend (en mede ondernemer) word je gekozen door de Zomerondernemers tijdens speeddates. In deze rol ondersteun je ze in hun reis. Je bent klankbord en sparringpartner. Dit varieert van soms hele ‘basic’ zaken maar soms ook al als serieuze gesprekspartner bij het nemen van belangrijke beslissingen. Het is super inspirerend om te doen en om te zien dat deze jongeren hun zomervakantie gebruiken om hun idee en/of onderneming vorm te geven. Wij hebben in deze drie jaar echt hele goede en leuke gesprekken gevoerd en vele jongeren mogen begeleiden. Wij doen dit overigens onbezoldigd maar wat je terug krijgt aan energie is onbetaalbaar. Volgend jaar zijn we weer van de partij. Wil je meer weten? Kijk op www.zomerondernemer.nl

 Technisch Property Manager voor De Jong Groep
 

Voor onze partner de De Jong Groep (DJG) te Amsterdam werven wij exclusief een ervaren Technisch Property Manager.

Al sinds 1954 is De Jong Groep als vastgoedonderneming actief in het aankopen, (her)ontwikkelen, renoveren en beheren van vastgoed (Werken, Wonen, Retail en Leisure) op de mooiste locaties, met name in Amsterdam. Professionaliteit, oog voor kwaliteit en gevoel voor traditie in de vastgoedsector staan voorop. Deze manier van werken resulteert in een unieke onroerend goed portefeuille.

Bij het aankopen, herbestemmen, ontwikkelen en herontwikkelen van gebouwen zijn de locatie, de kwaliteit van het vastgoed en het creëren van meerwaarde de belangrijkste uitgangspunten. Restauratie, renovatie, groot en klein onderhoud voeren zij in eigen beheer uit. Hierbij werkt men samen met gerenommeerde architecten en deskundige vakmensen.

De Jong Groep streeft ernaar om de eigen vastgoedportefeuille zo duurzaam mogelijk in te richten. Zowel bij bestaande objecten als projecten in ontwikkeling proberen zij nieuwe kennis en technieken toe te passen.

 

Technisch Property Manager voor De Jong Groep

Sluiten deze vacatures niet aan op jouw profiel, eisen & wensen kijk dan eens op onze vacature pagina

 

Heb je een vacature waarbij je hulp nodig hebt bij de invulling daarvan neem dan contact met ons op via 010-2221111 

 

'Juni 2020, de eerste Corona golf was net verdwenen en ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Niet makkelijk in Coronatijd. Via LinkedIn kwam ik een advertentie tegen waar men naar een Manager Technische Dienst zocht, en heb ik telefonisch contact met Arnoud opgenomen. Na dit eerste, die ik als zeer plezierig en constructief heb ervaren, telefonisch contact  is er een online kennismakingsgesprek gepland. Tijdens ons videogesprek bemerkte ik gelijk een wederzijdse klik maar je kreeg ook het gevoel dat Arnoud het in je zag zitten en dat hij je echt wilde vertegenwoordigen. Helaas door omstandigheden, de vakantie periode en Corona duurde het een tijdje voordat ik daadwerkelijk bij de werkgever op gesprek kon komen, inmiddels augustus. Deze gesprekken verliepen zeer vlot en positief waardoor ik in september mijn nieuwe uitdaging heb gevonden bij Lidl en een bijdrage mag gaan leveren aan de bouw van het nieuwe ultramoderne en duurzame distributie centrum te Almere.

Ik moet Arnoud een groot compliment maken over de bevlogenheid in combinatie met de vastberadenheid waarop hij mij heeft vertegenwoordigd in deze periode. Hierin onderscheidt Arnoud zich echt ten opzichte van andere recruiters en bureaus.  Geen woorden maar daden. Hij geeft je echt een warm gevoel, en dat voelt goed. Behalve een nieuwe uitdaging heb ik hieraan ook een goede relatie aan over gehouden.
 
Arnoud bedankt.'


Harold Westhuis
Manager Technische Dienst Lidl

 
Bereikbaarheid

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Voor videobellen bekijken we de beschikbare opties zoals WhatsApp, DUO, Skype etc.

Per mail info@voormolenrecruitment.nl
Per telefoon/WhatsApp 06-22811943