Voormolen Recruitment Update Q1 2018

 

 

Zie hier onze eerste Voormolen Recruitment Update van het jaar. Q2 2018 is alweer bijna één maand oud maar is in volle hevigheid losgebarsten, de stoelendans lijkt begonnen. We zijn dan ook blij met onze nieuwe collega Juliette Amadsoedjoek die haar draai inmiddels al heeft gevonden. We zullen via een update ieder kwartaal van ons laten “horen” via diverse onderwerpen zoals de stand van de (vastgoed) arbeidsmarkt, focus op een vacature/opdrachtgever of beschikbare kandidaat en recente ontwikkelingen van ons bedrijf.

 
Juliette
                                            

Voormolen Recruitment is altijd op zoek naar manieren om haar dienstverlening te verbeteren. Dit uiteraard voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Deze verbeteringen kan ik niet alleen realiseren dus vandaar dat ik sinds 2017 ondersteuning heb van Juliette Amadsoedjoek waar ik erg blij mee ben!
Juliette is breed inzetbaar en verricht inmiddels werkzaamheden als Office Manager, Marketing Medewerkster, SEO, Junior Recruiter, Klankbord etc.. Ze is zeer leergierig, pro actief, professioneel en, niet geheel onbelangrijk, altijd vrolijk.

Naast haar werk bij en voor Voormolen Recruitment is ze tevens Pilates Instructrice en een fanatiek blogger. Wil je daar meer over weten of een beter beeld krijgen van wie ze is kijk dan op haar LinkedIn profiel en/of Instagram account. Uiteraard is de kans ook groot dat je haar aan de telefoon krijgt via 010-2221111 of haar ontmoet tijdens een afspraak.

 

Stoelendans

Het is inmiddels geen groot geheim meer dat de (vastgoed) arbeidsmarkt gekanteld is. De vraag naar nieuwe medewerk(st)ers is groot. Het betreft overigens niet alleen maar meer uitbreidingsvraag maar ook vervangingsvraag door vertrekkende werknemers die hun geluk elders zoeken. En geef ze (soms) eens ongelijk? Daarnaast is de strijd om Young Potentials ook losgebarsten.

Al met al geen makkelijke opgave voor veel organisaties die daar niet op zijn ingericht en voorbereid. De stoelendans is begonnen maar het is nog wel een grote kring. De vraag is wel; ‘hoe lang nog?’ Het gaat hard, heel hard. Als commercieel recruiter heb je altijd met “twee kanten van de tafel” te maken. De opdrachtgever en dus werkgever en de kandidaat en dus werknemer.

Het grote voordeel daarvan is dat je weet wat er speelt en hoe men denkt. Maar wat misschien nog wel belangrijker is dat je iedereen een reëel beeld van de markt kunt schetsen. Wat is er (nog) mogelijk en waar dien je rekening mee te houden. Kan je nog anticiperen of niet? Wil je hier meer over weten of gewoon eens van gedachten wisselen. Toe aan een vervolgstap in je carrière of heb je vacatures die moeilijk invulbaar zijn? Neem gerust eens contact op!

 

Junior/ Medior Huisvestingsadviseur (INGEVULD)
 

Ten behoeve van een groeiend en ambitieus Huisvestingsadvies- en Bouwmanagementbureau op het gebied van Maatschappelijk- en Commercieel Onroerend Goed zijn wij op zoek naar een Junior/Medior Huisvestingsadviseur. Je komt te werken in een vakinhoudelijk sterk en gezellig team van 7 collega’s. Je werkt nauw samen met een Senior Huisvestingsadviseur en/of Senior Projectmanager. Je ondersteunt deze dan wel voer je (deel)opdrachten zelfstandig uit. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, resultaat- en oplossingsgerichtheid en is zeer output gericht. 

Sluit deze vacature niet aan op jouw profiel, eisen & wensen kijk dan eens op onze vacature pagina

Heb je een vacature waarbij je hulp nodig hebt bij de invulling daarvan neem dan contact met ons op via 010-2221111 

 

De tijden veranderen snel en tegenwoordig is men 24/7 bereikbaar en actief via Social Media, Apps en de diverse devices die men in bezit heeft. 24/7 bereikbaarheid is natuurlijk meer iets voor de hulpdiensten maar wij begrijpen dat het soms wel prettig is om even snel die ene prangende vraag te kunnen stellen over die mooie nieuwe vacature die je doorgestuurd kreeg. Daarom zijn we vanaf nu ook bereikbaar via Whatsapp. We zullen uiteraard onze uiterste best doen om die vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 


   06-22811943 

 

Quote