Medewerker Vastgoed Onderhoud

Ten behoeve van een kleine vastgoed onderhoud afdeling van een grote zorginstelling met meerdere locaties werven wij kandidaten voor de functie van Medewerker Vastgoed Onderhoud. Het betreft hier zowel dagelijks- als planmatig- en groot onderhoud. Het kan soms best hectisch zijn dus zoeken wij kandidaten die flexibel zijn en goed blijven presteren onder druk. Het betreffen hier veelal bouwkundige projecten maar een gedegen installatietechnische kennis is zeker in je voordeel. Met gaat vanaf 2019 werken met O-Prognose. Als je daar ervaring mee hebt is dit zeker in je voordeel.

Hoofdtaken:

Van inspectie, overleg met locatie-manager, vervaardigen werkomschrijvingen, aanbesteden, projectcommunicatie, bewaken planning & budget en toezicht tot oplevering. Daarnaast regelmatig overleg met de afdeling Huisvesting in verband met het in beheer (gaan) nemen van nieuwbouw objecten.

Functie-eisen:

  • MBO/HBO niveau (bijvoorbeeld Bouwkunde)
  • Vanaf 1 jaar werkervaring
  • Affiniteit met de doelgroep (ouderen-/gehandicaptenzorg)
  • Goed kunnen organiseren en werken onder druk
  • Goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandig maar een teamplayer

De functie kent een 36-urige werkweek (dit kan in 4 dagen per week) en heeft goede arbeidsvoorwaarden met een maximaal bruto maandsalaris van 3100 euro

Geen auto (wel een goede kilometer vergoeding)

Directe indiensttreding bij de opdrachtgever (dus geen Interim-oplossing)

Regio: Haaglanden

Voormolen Recruitment is een landelijk opererend en gespecialiseerd recruitment bureau actief binnen de werving en selectie in de vastgoed branch. Wij richten ons specifiek op de marktsegmenten bouw -/ projectmanagement bureaus, adviesbureaus, projectontwikkelaars, vastgoedmanagers en beleggers/eigenaren. Dit zowel voor profit als non-profit organisaties.

Wij werven & selecteren kandidaten met een relevante opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde, technische bedrijfskunde) op overwegend hbo en wo-niveau en bemiddelen hen naar vrijwel uitsluitend structurele vastgoed functies.

Deze vacaturetekst zegt natuurlijk lang niet alles. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Arnoud Voormolen. Het direct insturen van je CV en daarmee het kenbaar maken van de interesse kan natuurlijk ook.

Mob | Whatsapp:     06-22811943

Tel:                        010-2221111

info@voormolenrecruitment.nl

 

SOLLICITEREN OP DEZE VASTGOED VACATURE