Junior Projectmanager Commercieel- en Maatschappelijk Vastgoed

Ten behoeve van een groeiend en ambitieus Huisvestingsadvies- en Bouwmanagementbureau op het gebied van Maatschappelijk- en Commercieel Onroerend Goed zijn wij op zoek naar een Junior Projectmanager. Je komt te werken in een vakinhoudelijk sterk en gezellig team van 9 collega’s. Je werkt nauw samen met de Medior en/of Senior Projectmanagers. Je ondersteunt deze dan wel voer je (deel)opdrachten zelfstandig uit. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, resultaat- en oplossingsgerichtheid en is zeer output gericht. Naast je deskundigheid heb je de capaciteit om op termijn door te groeien in de rol van Senior en eveneens een meer commerciele rol aan te nemen binnen de organisatie.

 

Hoofdtaken:

 • Opstellen van een projectplan met aandacht voor: de projectdefinitie, de fasering en het plan van aanpak voor het managen van het proces, inrichten van de organisatie en sturen op tijd, geld en kwaliteit.
 • Voorbereiden van besluitvorming, het voeren van een (gezamenlijke) projectadministratie, kwaliteitsbewaking en projectrapportage.
 • Verkrijgen van draagvlak voor de plannen en resultaten door het actief betrekken van stakeholders en eindgebruikers in het project.
 • Managen van verwachtingen van klant en eindgebruiker door juiste communicatie.
 • Beoordelen van bouwkundige bestekken, (bouw)contracten, programma’s van eisen en kostencalculaties.
 • Ondersteunen van senior projectmanagers bij: het adviseren over en begeleiden van de aanbesteding en selectie van adviseurs en uitvoerende partijen, bouwdirectie en het adviseren over en realiseren van duurzaamheidambities.

Functie-eisen:

 • HTS/WO afgeronde opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde)
 • 1 - 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Proactief, zelfsturend en outputgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift

De functie kent een 40-urige werkweek en kent verder prima arbeidsvoorwaarden

Directe indiensttreding bij de opdrachtgever (dus geen interim-oplossing) middels een jaarcontract

Regio Amersfoort

 

Voormolen Recruitment is een landelijk opererend en gespecialiseerd recruitment bureau actief binnen de werving en selectie in de vastgoed branch. Wij richten ons specifiek op de marktsegmenten bouw -/ projectmanagement bureaus, adviesbureaus, projectontwikkelaars, vastgoedmanagers en beleggers/eigenaren. Dit zowel voor profit als non-profit organisaties.

Wij werven & selecteren kandidaten met een relevante opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde, technische bedrijfskunde) op overwegend hbo en wo-niveau en bemiddelen hen naar vrijwel uitsluitend structurele vastgoed functies.

Deze vacaturetekst zegt natuurlijk lang niet alles. Neem voor meer informatie contact op met Arnoud Voormolen. Het direct insturen van je CV en daarmee het kenbaar maken van de interesse kan natuurlijk ook.

Mob:   06-22811943

Tel:     010-2221111

info@voormolenrecruitment.nl

 

SOLLICITEREN OP DEZE  VASTGOED VACATURE

 

SOLLICITEREN OP DEZE VACATURE