Junior Gebieds/-Projectontwikkelaar

Ten behoeve van een kleine maar zeer innovatieve gerenommeerde risicodragende Gebieds- en Projectontwikkelaar van voornamelijk woningen en in mindere mate commercieel onroerend goed werven wij kandidaten voor de functie van Junior Gebieds/-Projectontwikkelaar.

Hoofdtaken:

In deze functie heb je een ondersteunende functie maar echter wel met een hoge mate van zelfstandigheid. Gezien de aard van de functie zoeken wij managers van het ruimtelijke en financiële proces vanaf het eerste idee, concept, ontwikkeling en uitvoering/oplevering.

Functie-eisen:

  • HBO+/WO niveau (bijvoorbeeld bouwkunde)
  • Kennis van en ervaring met projectontwikkeling en hier bewust voor hebben gekozen
  • Minimaal 1 jaar en maximaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur bij een ontwikkelaar)
  • Goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden
  • Goed cijfermatig inzicht
  • Zelfstandig maar een teamplayer

De functie kent een 40-urige werkweek en kent goede arbeidsvoorwaarden

Directe indiensttreding bij de opdrachtgever

Regio: Amsterdam

 

Voormolen Recruitment is een landelijk opererend en gespecialiseerd recruitment bureau actief binnen de werving en selectie in de vastgoed branch. Wij richten ons specifiek op de marktsegmenten bouw -/ projectmanagement bureaus, adviesbureaus, projectontwikkelaars, vastgoedmanagers en beleggers/eigenaren. Dit zowel voor profit als non-profit organisaties.

Wij werven & selecteren kandidaten met een relevante opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde, technische bedrijfskunde) op overwegend hbo en wo-niveau en bemiddelen hen naar vrijwel uitsluitend structurele vastgoed functies.

Deze vacaturetekst zegt natuurlijk lang niet alles. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Arnoud Voormolen. Het direct insturen van je CV en daarmee het kenbaar maken van de interesse kan natuurlijk ook.

Mob:   06-22811943

Tel:     010-2221111

info@voormolenrecruitment.nl

SOLLICITEREN OP DEZE VASTGOED VACATURE